Corvin rajziskola – évnyitó kiállítás és nyílt hét

2016. szeptember 07.
A Corvin rajziskola és művészeti stúdió idei tanévét hallgatói munkáinak kiállításával nyitja a Tranzit Art Cafeban szeptember 1-én 18.00-kor. Kiállítóművészeink, Dávid Zsófia és Viemann Rozi a Képzőművészeti Egyetem festő szakos hallgatói és Muszka Máté a Mome animáció szakos hallgatójának munkái mellett, archív anyagainkból is szemezgetünk az érdeklődők számára.

A kiállításmegnyitó szimpóziumunkon bemutatkoznak az iskola rajz, festészet, szobrászat oktatói, Sipos Marica szobrászművész, Király Fanni ötvösművész, Holló-Szabó Réka grafikusművész és Kis Róka Csaba festőművész.

A kiállítást követő nyílt héten szeptember 12-17-ig minden művészeti szakma iránt érdeklődőnek lehetősége nyílik kipróbálni rajz, festészet, mintázás kurzusokat és részt venni az éves designer képzések ingyenes bemutató óráin, melyekből idén a tervezőgrafika és termékdesign mellett építőművész, animáció és fotó/artdirector szakokat is indítananak. A művészeti szakok iránt érdeklődő fiatalokat pályaválasztási tanácsadással is segítik, melyre a többi órához hasonlóan e-mailben szükséges regisztrálni a corvinrajziskola@gmail.com címen.

További információt itt találtok!