Bécs kávéházi kultúrája kapszulákba zárva

2016. november 08.
A Nespresso kapszulák messze nem csupán az ízélmény és George Clooney, a márkát körbelengő aktív jelenléte miatt nagy kedvenceink. A limitált kollekciók soha nem nélkülözik a kreativitást, és pont annyi kulturális „fűszert” amennyit mi még a napi koffeinadagunkban is szívesen veszünk!


A Linzer-tortás verzió

Az év vége közeledtével a Nespresso segít a kávérajongóknak felidézni legszebb gyermekkori emlékeiket és az ünnepek meghitt hangulatát. Bécs gazdag kávéházi kultúrája és eleganciája ihlette a három új Variations Limited Edition őrleményt. Az évszázadok során Bécsben olyan kávéházi kultúra kelt életre, amilyet a világ egyetlen más városában sem találni. Fényűző márványasztalok, Thonet-székek, hagyományosan ezüsttálcán, egy pohárka vízzel felszolgált kávé – mindez tökéletes inspirációval szolgált az idei ünnepi szezon Nespresso Variations kávéihoz.

A Nespresso kávészakértői három finom espresso-t alkottak, egyedi módon ötvözve a császárváros csillogását és a leghíresebb bécsi sütemények ízét.

Az új projekthez a milánói illusztrátort, Lorenzo Petrantonit kérték fel, hogy különleges grafikáival gazdagítsa a Variations kávék dobozát és az év végi limitált kiadású kiegészítőket. Petrantoni munkája az összes Nespresso Boutique-ban is megjelenik, hiszen az üzletek kirakatát a híres bécsi Práter vidámparkban játszódó gyönyörű jelenetek díszítik majd.