Megjelent a decemberi Marie Claire

2016. november 10.
Kate Hudsonnal a címlapon jelent meg a decemberi lapszámunk, amelyben Mentes mellékletet is találtok – összegyűjtöttünk sok hasznos információt az ételallergiákról, ajánlunk éttermeket Budapesten és vidéken, és természetesen receptekkel is szolgálunk.

Kate Hudson új, Mélytengeri pokol című, egy súlyos környezeti katasztrófáról szóló filmjében az élet árnyékos oldalán jár. Az ő élete eközben mozgalmasabb, mint valaha, de olyan talpraesett, aktív és sokoldalú, mint kevesen ebben a szakmában. Imádja a nyüzsgést, de szívesen van egyedül is – erről is beszél a címlapinterjúban.

Már régóta szerettünk volna interjút készíteni Szabó Kimmel Tamással, aki most kötélnek állt. Az elmúlt évben négy filmet forgatott, ezek között mindenféle akad: második világháborús dráma, kortárs krimi, nagyszabású musicalfilm és művészfilm. Közben a színház sem áll le, az Orlai Produkciókkal az egész országot bejárja. 32 évesen végre ő is úgy érzi: megkapja azokat a lehetőségeket, amelyekre vágyott.

Nagyon büszkék vagyunk egy másik interjúra is: válaszolt a kérdéseinkre Arianna Huffington, aki 2005-ben indította útjára a Huffington Postot, amely az online újságírás egyik legnagyobb sikersztorijává nőtte ki magát.

Miért éppen Izland című cikkünkben annak járunk utána, hogy miért is lett mostanában olyan vonzó Izland, olyan magyar nőket kérdeztünk, akik hosszabb-rövidebb időt töltöttek Európa legészakibb országában.

Fiúk a Facebookról összeállításunkban olyan magyar férfiakat mutatunk be, akik a közösségi médiának (is) köszönhetik, hogy a fél ország ismeri őket.

Utazás rovatunkban Lengyelország felé vesszük az irányt. A csemegék gazdag tárháza Krakkóban, Varsóban, Poznanban és Gdanskban minden várakozásunkat felülmúlta. Gasztronómiai és kulturális finomságokat ajánlunk.

Mentes mellékletünkben sok hasznos információt gyűjtöttünk az ételallergiákról, ajánlunk éttermeket Budapesten és vidéken, és természetesen receptekkel is szolgálunk. És szépülni is szelíden, tudatosan igyekszünk: csupa természetes és ehető minőségű terméket ajánlunk.