Menő egyedi fülhallgatók a H&M legújabb kollekciójában

2016. november 22.
A H&M egy egyedülálló kollekció erejéig összeállt a Happy Plugs nevű svéd divat- és technológiai márkával, és egy limitált fülhallgató, telefontok és vezeték nélküli hangszóró kollekciót alkotott. A termékek a H&M online üzletében lesznek elérhetők december 1-től.


Az egyedi kollekciót a négy elem – a tűz, a víz, a föld és a szél – ihlette, melyben olyan termékek találhatók, mint a fémes hatású és gyöngyház színű telefontokok, hozzájuk illő hangszóróval és fülhallgatóval.

„Nagyon örülünk ennek a különleges együttműködésnek. A Happy Plugs izgalmas és kortárs termékeket gyárt, amelyekben a design és a technológia divatos módon egyesül. Nagyon várjuk már, hogy a vásárlóink számára elérhetővé váljanak ezek az egyedi tech-termékek” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető tervezője.

A 10 különböző mintájú és színű fülhallgatót és telefontokot, valamint a 4 féle hangszórót tartalmazó exkluzív kollekció, amelyet a H&M tervezői csapata és a Happy Plugs közösen alkotott meg, december 1-től elérhető a H&M online üzletében.