Karácsonyi ajándékozás a paralimpiai csapatnak

2016. december 01.
Mai napi favoritunk nem más, mint egy izgalmas karácsonyi jótékonysági kezdeményezés. A StyleBar csapata idén a kiemelkedő eredményeket elérő paralimpikonoknak szeretné picit szebbé tenni a karácsonyt.

A StyleBar csapata minden évben egy olyan ügyet keres, amivel azonosulni tud, céljuk pedig nem más, mint, hogy segíteni és támogatni tudják azokat, akiknek nincsen lehetőségük arra, hogy az ünnepek alatt teljesüljenek vágyaik.
Míg múlt évben a rászoruló gyerekeknek szereztek mosolygós pillanatokat, idén a paralimpián emberfeletti eredményeket elérő paralimpikonoknak szeretnék picit szebbé tenni a karácsonyt.

A Magyar Paralimpiai Csapat sportolóinak szerveznek meglepetést, amelyet egy hangulatos nappal zárnak. December 4-én ünnepélyes keretek között adják át a paralimpikonoknak az összegyűjtött ajándékokat és jókívánságokat. Vendégül látják őket a szalonban, ahol a sportolók haját és sminkjét is elkészítik.

A kezdeményezés pártfogója és segítője Miklósa Erika, koloratúrszoprán opera-énekesnő
.
Ha te is szeretnél segíteni, a paralimpikonoknak szánt ajándékaidat (lehet például színházjegy vagy vacsorafoglalás, de emellett anyagi támogatásokat is fogadnak, hogy segíteni tudják őket a további felkészülésben) december 3-ig viheted be a Stylbar szalonba!