Megjelent a márciusi Marie Claire

2017. február 08.
Jennifer Anistonnal a címlapon jelent meg a márciusi Marie Claire. Készüljetek velünk a tavaszra: friss számunkban bemutatjuk az új szezon divat- és sminktrendjeit.

Ha március, akkor nőnap, de egyébként is van miért beszélni a női szerepekről, esélyegyenlőségről, amikor világszerte nők tízezrei vonultak nemrégiben utcára (Women’s March), hogy demonstrálják az összetartásukat. Mi anyákat és lányokat kérdeztünk a női szerepekről, arról, hogyan és mit adnak át egymásnak.

Nagyinterjút Trill Zsolttal készítettünk, akit a tavalyi év végén láthattunk a Martfűi rém című filmben, vagy akár az Aranyélet utolsó epizódjaiban. Mindeközben Vidnyánszky Attila első számú színészeként majd minden este játszik a Nemzeti Színházban.

Riporter blokkunkban körülnéztünk Hollywood kasszájánál: a számok még mindig azt mutatják, hogy a színésznők fizetése még mindig nem érte utol a férfi színészek gázsiját, de most mégis elindult valamiféle változás, egyre több színésznő áll ki a saját érdekeiért.

Új rovatunkban bemutatjuk Az állampolgár című film egyik női főszereplőjét, az iráni származású Arghavan Shekarit. Neki könnyebb dolga van, mint a filmben bemutatott fiatal anyának, ő már kettős, iráni-magyar állampolgár.

Az online ismerkedésnek sokféle kimenetele lehet, az egyik legszomorúbb verzió, amikor – hosszas virtuális kapcsolat után – az egyik fél eltűnik a másik életéből. Már neve is van a hátrahagyottaknak, ők a cyberözvegyek.

Ha március, akkor friss trendek: a divat és a szépség területéről is összegyűjtöttük a legújabb irányzatokat, amelyek meghatározzák majd a tavaszi-nyári divatot.

Az árusoknál kapható normál méretű magazinokhoz szőrme kiegészítőt (három színben) csomagoltunk.