Dizájnergyűrűt idéző masszírozó gyűrű

2017. március 07.
Mai kedvencünk egy zseniális, első ránézésre egy dizájnergyűrű benyomását keltő játékos, nemesfémből készült eszköz. Az akupunktúra ultramodern ágát erősítő masszírozó Su-jok terápiás gyűrű koreai találmány, amivel akár az irodában, vagy a buszon is könnyedén tudunk energetizálni, harmonizáláni.

A több színben is kapható gyűrű esetében a jelszó a praktikum, hiszen elfér a kulcstartónkban, a pénztárcánkban, vagy az íróasztalunkon, bármikor elővehetjük, ráadásul nem igényel hosszú időt a vele folytatott kezelés. Vagyis amikor fáradtnak érezzük magunkat, vagy nehezebben viseljük a stresszt, esetleg épp várunk valakire elég előkapni, és beiktatni egy gyors, de jótékony mini-kezelést vele.

Nézzük, mik is az előnyei:

pozitívan befolyásolod vele az energiaáramlást
a vérnyomás is harmonizálódik
ellenállóbb leszel a betegségekkel szemben
a meglévőekből is könnyebben felépülhetsz.

Hogyan használd?

Nincs más dolgod, mint végig görgetni az ujjaidon ezt a gyűrűt, mely az összes idegvégződést, az ízületeket és valamennyi energiapályát stimulálja, így a tested által felhasználható energia keletkezik. Majd tartsd két tenyered között és görgesd, úgy hogy tenyered minden pontján érezd a gyűrű, szúró nyomását. Pár perc múlva zsibbad és felmelegszik a tenyered, ujjaidban felgyorsul a vérkeringés, mintha maga az élet térne vissza beléjük.

Fürdés után a lábujjaidat és talpadat is kezelheted vele, így könnyedén megszűnik az egész napos munka okozta lábsajogás, és fáradtság. Harmonizáló hatása révén, remek nyugtató is, így mindenkinek ajánlott egy nehezebbnek ígérkező tárgyalás, vagy vizsga előtt! Valamint segít megerősíteni a szervezeted a betegségekkel szemben, különösen ajánlott az őszi influenza előtti időszakban. Használd mindkét kézen, az adott ujjon, naponta legalább 1x 5 percen keresztül az ujjon le-föl tologatva. Általános gyengeség esetén az összes ujjon és lábujjon használd a gyűrűt, míg stressz esetén a középső és a gyűrűs ujjon görgesd fel és le. Naponta háromszor néhány percig alkalmazva harmonizálhatod és beállíthatod az optimális energia szintet, ujjanként 1-1 percig.

Mit kell tudni a módszerről?

Az akupunktúra ultramodern ága, mely az ősi kínai elemeket vegyíti a nyugati orvoslás ismeretivel, amit egy korai professzornak köszönhetünk. A módszer segítségével energetikai szinten a betegség okára lehet hatni. A kéz- és lábfejen megtalálható a testünk vetülete, így ezeken keresztül gyógyítható az egész szervezet.

A keleti gyógyítók szerint akkor egészséges az ember, ha a testében haladó energiapályák harmóniában vannak egymással és a környezettel, valamint ha az életenergia ezeken a pályákon akadálymentesen megfelelően áramolnak. Ha az energiaáramlásban valahol akadály keletkezik, az egyensúly megbomlik, ezt először fáradtságként, kimerültségként érzékeljük, majd elvezet a különböző betegségek kialakulásához. Ezek a problémák látható módon megjelennek a szervezet vetületén, azaz a kézfejen, vagy a lábfejen, kisebb fájdalmas pontokként, elszíneződés vagy tapintható göbök formájában. Ezen területek kezelésével hathatunk vissza pozitívan az okra, ahonnan a betegségünk kiindult. Különböző eszközökkel kezelhetjük a kéz- és a lábfejet, gyógyítva ezzel az egész szervezetet. Ilyen eszköz lehet az akupunktúrás tű, masszázs terápia, mágnes- vagy fényterápia, gyógynövény magok, valamint ez a játékos masszírozó gyűrű. Te magad is könnyedén átmasszírozhatod a tenyered, az ujjaid és a talpad, ezzel stimulálva az összes energiapályát, valamint szerveid kivetülési pontjait.