Megjelent az áprilisi Marie Claire

2017. március 09.
Exkluzív interjút készítettünk Nicole Kidmannel, ő szerepel az áprilisi Marie Claire címlapján. Friss számunkban plusz húsz oldalnyi szépség melléklettel segítünk tippeket adni a tavaszi megújuláshoz.

Nicole Kidman ismét a csúcson van egy Oscar-jelölésnek (Oroszlán) és az HBO minisorozatának, a Hatalmas kis hazugságoknak köszönhetően – utóbbiban neki jutott a legnehezebb szerep. A színésznővel Los Angelesben készíthettünk exkluzív interjút.

Ha már Hollywood, nagy büszkeségünk, hogy a Marie Claire divatszerkesztője, Molnár Anikó öltöztette az Oscar-nyertes Mindenki stábját a gálára, Anikó meg is írta élményeit és küzdelmeit, így kicsit betekinthetünk a kulisszák mögé.

Nagyinterjút ebben a hónapban Majkával készítettünk, aki nemcsak az egyik legnépszerűbb rapelőadónak nőtte ki magát, hanem televíziós műsorvezetőként is a csúcsra ért.

Riporter blokkunkban ellátogattunk azokra a Los Angeles-i partikra, ahol felesek helyett egészséges bio- és gyógynövényes shotokat hajtanak fel a fiatalok. Jártunk bollywoodi film hazai forgatásán, interjút készítettünk Lukoviczki Rékával (RobotGirl), a Dossziéban pedig a női kiégés sajátosságait, megelőzését és kezelését vettük végig.

Divatban a fehér árnyalatait vettük górcső alá, a fehér ugyanis idén tavasszal is megkerülhetetlen lesz, legyen a stílus klasszikus, cool, modern vagy retró.

Szépség rovatunkban plusz húsz oldalon adunk tippeket – kezelések, krémek, profi eszközök – a tavaszi megújuláshoz.