Az egyediség és a belső szépség mellett kampányol a Vogue

2017. március 20.
A napszemüvegmárka legújabb kampányában a szépség valódi jelentésével kapcsolatban foglal erőteljes állást. A kollekció szemüvegei a világos és bátor üzenettel ellentétben vidámak, színesek és könnyedek.

A #ShowYourVogue a fiatal és kíváncsi nőket célozza meg, akik tudják, hogy a szépség többet jelent a külső megjelenésnél. A kampány a túlzott nyomás és a megfelelni akarás alól szabadítja fel őket, emellett hirdeti, hogy legyenek nyitottak a saját nőiességük hangsúlyozására. A mozgalom egy sokkal személyesebb és egyedibb oldalát közelíti meg a szépségnek, amely által a nők magabiztosan vállalhatják önmagukat.

Ne a szépséged, a stílusod hangsúlyozd

Nem számít, hogy tökéletes vagy kócos a hajad, amíg jól érzed magad, csak egy szabályt kövess: amivel megcsillogtathatod a személyiséged.

Ne egy tökéletes szelfit, önmagad mutasd

Melyik beállás a legjobb? Az összes! Ne próbálj másként kinézni, mutasd meg az igazi éned a világnak: imádni fogod az újonnan felfedezett önbizalmad.

Ne a méreteiddel, a lehetőségeiddel vess számot

Semmi különleges nincs abban, ha te is ugyanolyan méretű ruhákat hordasz, mint a modellek. Ezek csak számok. Egyedül a végtelen lehetőségeket számold, amelyek által kifejezheted önmagad, és megmutathatod, miben vagy a legjobb.