Mindeközben a Kínai Divathéten

2017. március 30.
Ezekben a pillanatokban is zajlik Ázsia egyik legjelentősebb divateseménye, a Kínai Divathét, amelyet május 24-től április 1-ig rendeznek meg Pekingben. Az egyhetes bemutató sorozat alkalmával a kínai tervezők európai stílusjegyek és keleti elemek ötvözésével tisztelegnek a nemzetközi piacnak, amiért az idei szezonbanban számos nyugati bemutatón is kiemelt szerepet kaptak. Következzen néhány kedvencünk!

Fotó: Profimédia – Red Dot / UPI

A divathetet idén N.paia kínai tervező bemutatója nyitotta, ahol a klasszikus szabások mellett kreatív anyagokból készült monokróm kreációkkal is találkozhattunk a galléros kialakítások mellett.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Wang Xiaohe és Fan Yong gyerekeknek tervezett kollekciójukban a tradicionális keleti színeket és motívumokat a nyugaton közkedvelt pufidzsekikkel és prémes kapucnijaikat idéző kiegészítőkkel kombinálták.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Ha már Kína, a cseresznyefavirág sem maradhat el, a Mia design elegáns új kollekciójában pedig meg is találtuk. Ami pedig a sminket illeti, olyan érzésünk támadt, mintha minimalista gésák vonultak volna végig csodás esküvői ruháikban Peking kifutóján.