Megjelent a májusi, ünnepi Marie Claire

2017. április 12.
Különleges, ablakos címlapunkra a világhírű magyar topmodell, Axente Vanessa került, akit sorra hívnak komoly bemutatókra és fotózásokra a legnagyobb divatházak és magazinok. Vanessa egy számára fontos helyszínen, egy győri képességfejlesztőben (ahol rendszeresen foglalkozik a gyerekekkel) mesél nekünk a karrierjéről és a mindennapjairól.

Tíz éve jelent meg a magyar Marie Claire. A lap nyitó oldalain látványos összeállításban szerepel tíz magyar sztár, akik korábban mind-mind ott nevettek a Marie Claire címlapján. Gyönyörű színésznők, modellek és tévés újságírók mondják el, mi az amit ugyanúgy és mi, amit másképp gondolnak tíz év elteltével.

Születésnapunkon újságírók, fotósok, sminkesek, fodrászok is elmondják, miért szeretnek velünk dolgozni, a szerkesztők pedig – miközben vidám kulisszatitkokat árulnak el a szerkesztőség életéből – arról mesélnekk, hogy mi volt számukra az elmúlt évek legfontosabb kulturális élménye.

Írunk Ewan McGregorról és legújabb filmjéről, amelyet ő rendezett, és játszik is benne.

A tavaszi rendrakás jegyében tesz-vesz a lakásban, a baráti körben a levelezésben, a közösségi oldalakon és a ruhásszekrényben a főszerkesztő és a lap néhány rendszeres szerzője.

Utánajárunk, hogy mi a titka a jelenlegi amerikai kormányzat legbefolyásosabb női munkatársának, Kellyanne Conway-nek.

Elmeséljük, mitől érzik boldognak magukat a skandináv országok lakói, és megnézzük, hogy praktikáik, ötleteik közül mit tudunk átültetni mi a hétköznapjainkba.

A bagi cigánytelepen az iskola nemcsak tanulást jelent, hanem klubot, mentorálást és kommunikációs tréninget is. Elmentünk megnézni, annál is inkább, mert mindennek, ami ott történik, nők a motorjai.

Készítettünk egy hosszú cipőmellékletet, mert ki ne szeretné a cipőket és a kiegészítőket? Elmeséljük a népszerű edzőcipők történetét, szó esik sztárokról és dizájnerekről, meg az online cipőboltok titkairól.

A divatoldalakon is sok kiegészítővel találkozhatunk, extrém és elegáns verzióban egyaránt, de romantikus öltözékek sorát is megcsodáljuk.

A szépség rovatban nagy parfümkalauz vár, és megtudjuk, hogyan kell(ene) élnünk ahhoz, hogy elkerülhessük a rémisztő tech-neck és computer face jelenségeket. Nyugalom, ismerjük az ellenszert!

A lap vége felé bemutatjuk a születésnapi tortáinkat, és a helyet, ahonnan a finomságok érkeztek. A Marie Claire édességeiben az a legjobb, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatjuk őket.

A normál Marie Claire mellé ráadásul most 10 magyar tervező 10 meglepetését csomagoltuk – ez a mi születésnapi aándékunk nektek!