Hiánypótló M.A.C üzlet nyílik pénteken

2017. május 03.
A M∙A∙C Cosmetics 2017. május 5-én reggel 10 órakor nyitja meg ötödik magyarországi üzletét a Mammut bevásárlóközpontban. A nyitás napján ajándék bestseller Retro Matte Lipstick rúzs vár az első 200 vásárlóra, a regisztrált vevők számára pedig - a készlet erejéig - ajándék termékmintával készül a M∙A∙C csapata.

Az új, 42 négyzetméteres sminküzlet Buda pörgős központjában helyezkedik el, így a forgalmas bevásárlóközpont törzsvásárlóinak nem kell nyakukba venniük a várost a brand legközelebbi standjáért… Az üzletben 1700 termék között megtalálható a márka folyamatosan frissülő teljes termékcsaládja, kiegészülve az állandóan változó trendekkel és kollaborációkkal.

A színek legfőbb szakértőjeként elhíresült márka négy makeup standdal és a rövidebb sorban állás érdekében két kasszával is várja a vásárlókat. A szépülni és tanulni vágyó vendégek öt különböző sminkszolgáltatás közül választhatnak, amelyek teljes összegükben levásárolhatóak a boltban. Szabad artist függvényében hétfőtől-csütörtökig két díjmentes szolgáltatás is elérhető lesz. A teljes ikonikus M∙A∙C élményt négy különböző nyelven – magyarul, angolul, olaszul és szlovákul – is igénybe lehet venni.

Minden, amit tudni lehet a M·A·C COSMETICS MAMMUTRÓL!

HELYSZÍN
M∙A∙C Mammut
Mammut II. földszint
Lövőház utca 2-6.
1024 Budapest

NYITVATARTÁS
Hétfő – Szombat: 10.00-21.00
Vasárnap: 10.00-18.00

STAFF
8 M∙A∙C Artist

HELYSZÍN
42 négyzetméter