Megjelent a júniusi Marie Claire és Travel mellékletünk

2017. május 11.
Júniusi lapszámunk 114 oldalas Travel melléklettel együtt jelent meg. A címlapon Scarlett Johansson, aki júniusban egy csajos vígjátékkal tér vissza a mozivászonra.
Scarlett Johansson büszke és szókimondó, erről árulkodik a vele készült interjú is. Alázatra pedig az anyaság tanította meg leginkább. Ő Hollywood történetének legsikeresebb színésznője, filmjei tavaly 1,2 milliárd dollárnyi jegyeladást produkáltak világszerte.
Nagyinterjút Herrer Sárával készítettünk, akit legtöbben a Mizu című sláger feldolgozásának énekesnőjeként ismernek, de játszott a Sorstalanságban, valamint tévé- és websorozatokban is. A Mary Popkidsszel nagyon sok helyen lépnek fel, a fesztiválszezonban mindenképp érdemes meghallgatni őket.
„Nem terroristákat neveltünk” című exkluzív riportunk azokról a francia anyákról szól, akiknek a gyereke csatlakozott az Iszlám Államhoz. Ha a saját gyereküknek már nem is segíthetnek, talán másoknak igen, ezért is vállalják a nyilvánosságot.
A balett a maga merev szabályrendszerével, a fegyelmezettségével, szigorú hagyományaival mintha csak a változatlanság erős bástyája lenne. Egyre több jel mutat azonban arra, hogy a műfaj tud meglepetéseket okozni – olvassátok el erről szóló összeállításunkat.
Divatoldalainkon már a vízpartra készülünk, bikiniket és kiegészítőket ajánlunk minden stílusban.
Szépség rovatunkban pedig annak jártunk utána, hogy a 21. századi szépségpiaci eszközök segítségével miként tehetünk a narancsbőr, a laza kötőszövetek és a striák ellen, hogy a nyarat a legjobb formánkban élvezhessük.
Travel mellékletünk a normál és a mini méretű júniusi magazinokhoz is jár.