15 évvel később

2017. június 20.
Mai kedvenc werkfotónk: Szabó Győző, Hujber Feri és Pindroch Csaba a Valami Amerika 3. forgatásán. Hát nem édesek?!

Herendi Gábor már forgatja a Valami Amerika 3 című nagyjátékfilmet, amelyre azért még bőven várhatunk, a filmet csak 2018. február 15-én mutatják be.

„A Valami Amerika első részét 2002-ben, a másodikat 2008-ban mutattuk be – meséli Herendi Gábor rendező. – Az eltelt 15 év alatt folyamatosan azzal szembesülök, hogy a mozik és a televíziók újra és újra műsorra tűzik, a nézők szinte követelik a folytatást, egyfajta kultuszfilm lett. Mindkét film forgatása felejthetetlen élmény volt nemcsak a színészeknek, hanem az egész stábnak, így minden amellett szólt, hogy vágjunk bele a következő részbe. Izgatottak vagyunk, de felkészültünk és nagyon bízunk benne, hogy a nézők a harmadik részt is legalább annyira fogják szeretni, mint az első kettőt.”

A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

A Valami Amerika 3 a Magyar Nemzeti Filmalap közel 498 millió forintos támogatásával készül, 2018. február 15-én kerül a magyar mozikba a Vertigo Média forgalmazásában.

Fotó: Wlcsek András