Hemingway inspirálta stílus

2017. július 05.
Egyszerűen beleszerettünk a Marina Rinaldi Hemingway és a szecesszió inspirálta új kollekciójába, pláne ebbe a figyelemfelkeltő, szitakötős felsőbe.

A Marina Rinaldi őszi-téli kollekciójának sikere, amelyet tavaly szeptemberben mutattak be a milánói divathéten, és Stella Jean és a Maria Rinaldi együttműködése továbbra is töretlen. A márka rajongói különleges esztétikai élménnyel gazdagodhattak az elmúlt két szezon során Stella végtelen kreativitásának köszönhetően. A 17 ruhadarabból álló kollekció, amelyet cipők, táskák, kendők, kalapok és ékszerek egészítenek ki – látszólag két összeegyeztethetetlen témához kapcsolódik: Ernest Hemingway Az öreg halász és a tenger című művéhez, illetve a 20. századi korai szecesszió olasz motívumaihoz.

A mi abszolút kedvencünk ez a szitakötős felső!

Jó hír, hogy június 30-án megnyílt a márkacsoport legújabb üzlete, a Marina Rinaldi, az olasz MaxMara divatház albrandje. A női luxus divatmárka minden egyes darabja prémium minőségű alapanyagokból készül, és magán viseli az olasz stílus időtlen eleganciáját.

Legfrissebb híreinkért kövesd a márkát a Facebookon és Instagramon!

Ha kedveled a grafikákat, kattints IDE! A hatvanas évek egyik nagy grafikusának, Hincz Gyulának a kiállítására hívunk!