Megjelent az augusztusi Marie Claire!

2017. július 13.
A címlapról tehetséges és szép kedvencünk, Odett mosolyog ránk, a lap oldalairól pedig kicsordul a nyár, merész öltözékeket, bátor sminkeket ajánlunk a forróságban. De nem maradnak ki a tőlünk megszokott, gondolatébresztő cikkek, a látványos képriportok sem a magazin augusztusi számából.

A címlapon szereplő Odettről a lehető legtöbbet igyekszünk megtudni, honnan jön és merre tart a népszerű énekesnő. Néhány oldallal arrébb Matthew Mcconaughey mesél nekünk magáról a legújabb filmje kapcsán, és felkeressük néhány kérdés erejéig Fábián Juli dzsesszénekesnőt is.

A lap nyitó oldalain a Krímre látogatunk, és egy nyugati fotós kameráján keresztül megnézzük, milyenek is a (nyári) hétköznapok egy olyan, amúgy festői félszigeten, amit néhány évvel ezelőtt pillanatok alatt Ukrajnától Oroszországhoz csatoltak.

Kíváncsiak voltunk rá, hogy miért indul egy nő (és egyre több nő) egy szinte katonai kiképzéssel is felérő spártai versenyen, és szakértőket kérdeztünk arról, hogy mikor jöhet el az az idő, amikor senkinek sem kell majd titkolnia, ha mentális problémával küzd, esetleg pszichiátriai kezelésre szorul.

Leteszteltünk egy weboldalt, ami tudományos szintre emelte a női önkielégítés műfaját, és elmondjuk, nekünk mi volt újdonság a témában. Furcsa eljárásokról írunk, amivel a fiatalságunkat igyekszünk megőrizni, és amelyek ma még esetleg hajmeresztőnek tűnnek, de holnap már mindennaposak lehetnek.

A kor az alapproblémája annak a cikkünknek is, amiben azt póbáljuk megérteni – nem titok, a téma a boldog francia elnöki párt látva jutott eszünkbe – hogy vajon miért olyan meghökkentő egy fiatal férfi és egy idős nő szerelme.

A divatoldalakon saját, Miami Beachen készült fotóinkkal ünnepeljük a forró nyarat, ahogy érzékiek, drámaiak a szépségoldalainkon szereplő, rendkívül látványos sminkek is.

A lap legutolsó szekciójában felköszöntjük sokunk kedvencét, az ötvenéves francia lakberendezési lapot, a Marie Claire Maisont, és beleolvasunk volt munkatársunk meglehetősen érdekes bejrúti úti naplójába.

És természetesen, ez még korántsem minden.