Megjelent a szeptemberi Marie Claire

2017. augusztus 09.
Ha szeptemberi szám, akkor trendajánló: nézzétek meg nálunk, hogy mik lesznek az új szezon kulcsdarabjai, és mutatjuk az új sminktrendeket is. Címlapon Kirsten Dunst, aki színésznőként élete legjobb kritikáit kapja, és hamarosan rendezni is fog.
Szeptemberi számunk címlapján Kirsten Dunst, aki 35 évesen élete legjobb kritikáit kapja, és az első rendezésére készül. Utána egy kis szünetet tervez, mert egyre jobban foglalkoztatja a gyerekvállalás.
A divat- és sminktrendeken kívül is sokat foglalkozunk a divattal, ahogy ez a szeptemberi számtól elvárható. Bemutatunk egy 95 éves hölgyet, aki egy Bécsben élő stylist múzsája, azon kevesek közé tartozunk, akiknek elmesélték történetüket.
A divatiparban dolgozók rövidebb-hosszabb időt Párizsban töltenek, de mennyire szükséges a francianyelv-tudás a divat és a luxus fővárosában? Cikkünk megszólalói saját tapasztalataikról meséltek újságírónknak.
Nagyinterjút ebben a hónapban Winkler Róberttel készítettünk, akit elsősorban autós újságíróként, szerkesztőként ismerünk, de jelentős állatbarát is, valamint kiderült, hogy a szörf, a boksz és a glettelés is kedvelt időtöltései közé tartozik.
A szabadtüdős búvárkodás vagy freediving nem csak a rekordok felállításáról és az életveszélyes merülésekről szól. Extrém meditáció, feltöltődés, a tűrőképesség határainak kitolása is egyben, a lélegzet visszatartása pedig szinte semmihez sem hasonlítható nyugalmat okoz. Két búvárt kísértünk el egy hajnali edzésre.
Valószínűleg sokan vagyunk, akik gyerekkorunkban állatorvosok szerettünk volna lenni, aztán mégsem úgy alakult az élet. A hagyományosan férfiasnak tartott szakmát egyre több nő választja. Öt fiatal magyar nőt mutatunk be, akik óriási elhivatottsággal végzik ezt a hivatást.
SUP-deszkával be lehet járni a világot, erről szól az utazás anyagunk, amelyben találtok tippeket arra vonatkozóan is, ha mégis itthon szeretnétek előbb kipróbálni ezt a sportot.
Az árushelyen kapható normál méretű magazinhoz Catrice Ultimate Lash Multimizer dúsító szempillaspirál jár.