A világ másik végére repít minket a Nespresso forró feketéje

2017. október 07.
Napi kedvencünk a Nespresso legújabb dobása, mellyel Etiópiában és Kolumbiában érezhetjük magunkat egy csésze kávé erejéig.

Az új kollekció, az Explorations 2 duopack kávéi messze túlmutatnak a reggeli, megszokott kávéadagunkon. Az Ethiopia Yirgacheffe és a Colombia Aguadas kávék igazán különleges történeteteket is hordoznak. Míg az Ethiopia Yirgacheffe meséje az újjászületésről és az újra felfedezésről szól; a Colombia Aguadas története egészen más: a hivatásukat szenvedélyesen szerető kávétermelőkről szól, akik gondos figyelemmel és bizonyos eljárásokkal kivételessé formáltak egy átlagosan jó minőségű kávét.

Az Ethiopia Yirgacheffe és a Colombia Aguadas kávék duopack formájában lesznek kaphatók, ezzel is ösztönözve a kávérajongókat arra, hogy a kontrasztos karakterüket és aromáikat egymással összehasonlítsák. Mindkét termék Pure Origin kávé, vagyis alapanyaguk egy meghatározott régióból, s azon belül is egy bizonyos termelőtől, illetve termelőcsoporttól származik.

Ráadásul a termékdesign is szépen tükrözi a kultúraközvetítő hozzáállást, hiszen a dobozon és a kapszulákon visszaköszönő etno motívumok messziről árulkodnak, hogy honnan jött a bennük rejlő kávé. Mi már alig várjuk, hogy borongós őszi reggeleken egzotikus tájak ízeivel barátkozhassunk kávéscsészénkben.