Megjelent a novemberi Marie Claire

2017. október 11.
A bűbájos Emma Stone-t tettük ebben a hónapban a címlapunkra, és egy rendhagyó, érdekes beszélgetést is közlünk vele, többek között legújabb filmjéről tudhatunk meg érdekességeket.

Kolovratnik Krisztián színészt is legújabb filmje kapcsán kérdezzük, mesél nekünk a karrierjéről és a mindennapjairól is. De exkluzív interjút találtok a lapban Julia Roberts-szel is.

Hetvenedik születésnapját ünnepli a Dior divatház, ebből az alkalomból Párizsban lélegzetellállító kiállítás is nyílt. Mi is megemlékezünk az évfordulóról, írunk a márka volt és jelenlegi tervezőiről, és igyekszünk a lehető legtöbb érdekességet bemutatni a maison háza tájáról.

Afrikában azon csodálkozunk el, hogy milyen mérhetetlenül nehéz az albínók élete, itthon azon gondolkozunk, hogy hogyan és milyen mértékben határozza meg felnőttkori kapcsolatainkat az anyánkhoz való kötődésünk.

Ahogy már megszokhattátok, novemberben mindig vaskos @Work-melléklettel jelentkezünk, ezúttal is összeszedtük a friss, fontos és színes híreket, tudnivalókat a munka(helyek) világából. Megnézzük, hogy melyek az időtálló szakmák a rohanó világban, hogy hogyan töltődhetünk fel legokosabban a stresszes hétköznapokon, hogy mit is jelent az újhullámos álláskeresés, és rendkívül elfoglalt nők osztják meg velünk hatékony szépségtrükkjeiket. A divatoldalainkon megidézzük a messzi, mesés keletet, de rögtön utána férfigardróbból kölcsönzött ingekbe és élükre vasalt nadrágokba bújnak a modelljeink. A beauty szekcióban az ősz aktuális témáját választottuk: okosan szépítjük a hajunkat. Ha a sok olvasásban megéheztünk, már teríthetjük is a térdünkre a szalvétát, indulunk Rigába, ahol a biovásártól a halpiacon át az elegáns étteremig feltérképezzük a mifelénk meglehetősen ismeretlen lett(országi) gasztronómia világát.