Mindent visz ez a Kurt Cobain 50 póló

2018. január 25.
A nagy sikert aratott “David Bowie: Heroes” projekt után, a GAS újabb nagy dobása következünk, amit nem tudunk nem Napi favoritnak kikiáltani. Ezúttal egy rocklegenda, Kurt Cobain előtt tisztelegnek remek ruhadarabokkal, köztünk a kedvenc Cobain-os fekete pólónkkal!

A Nirvana frontembere egyedi stílusának köszönhetően hamar bevéste nevét a rocktörténelembe, emberek millióinak meghatározva fiatalságát. Kurt Cobain születésének 50. évfordulója alkalmából Michael Lavine fotós képeivel és a GAS Jeans támogatásával szervezett kiállítást az ONO Arte Contemporanea művészeti galéria Bolognában: “Kurt Cobain 50: grunge in photos by Michael Lavine” néven. Ezen képek újraértelmezéséből született a GAS Jeans legújabb, limitált kiadású kollekciója, melyet a Nirvana és a fotós között kialakult szoros baráti kapcsolat ihletett.

Pulóverek és pólók készültek ezekkel az egyedi fotókkal, közülük pedig ez a pompás darab, amit annyira megkönnyezünk, mint egy két Nirvanás-kedvencet a nagy slágerek közül. Már látjuk is magunkat benne az első, tavaszköszöntő, melegebb napon!