Magyar tervező pezsdíti fel az esőkabát piacot

2018. február 12.
A theraincoat by Petra Földi esőkabát márka darabjai ezentúl hivatalosan is egy újabb okot szolgáltatnak nekünk az esős időszak megkedvelésére. Ha szerintetek erős túlzás mindez, vessetek egy pillantást a márka legújabb kampányképeire.


Földi Petra azt mondja, mindig is szerette az esőt. „Része a hétköznapoknak, az embert lelassítja, megállítja egy pillanatra, arra emlékeztetve, hogy abban az adott pillanatban, a jelenben él. Az első esőkabát elkészítése egy egyetemi feladat volt. Megragadott, hogy olyan ruhadarabról van szó, amelynek több funkciót is biztosítania kell, ezzel összhangban pedig meg kell oldani bizonyos feladatokat a tervezés és a kivitelezés során; kiemelkedő jelentősége van annak, hogy milyen anyaghoz és technológiához nyúlunk. A Londonban eltöltött időszak, valamint a különböző ruhamárkáknak végzett tervezési munkák nagy hatással voltak rám, és segítettek annak megértésében, hogy hogyan lehet piacképes, gyártásra kész, mégis izgalmas termékeket tervezni.

A márka első darabjai korábban elnyerték a Magyar Formatervezési Díjat, a darabok tervezésekor pedig elsődleges a funkcionalitás. A szupermenő esőkabátokat azon tettre kész, nyughatatlan férfiak és nők számára készülnek, akik elegáns és stílusos mindennapi városi viseletre vágynak, ugyanakkor tekintettel vannak a környezetükre is.

További információt és képeket találtok az új modellekről ITT!