Magyar tervezőkkel fog össze a DOT for You design

2018. február 13.
Februárban startol a DOT for You hazai papír márka ESSENCE névre keresztelt terméke, amely nem más, mint egy havonta megújuló válogatás. Állandó szereplői a márka saját noteszei és füzetei, mégpedig ékszerrel, kerámiával és egyéb hazai tervezők termékeivel kiegészülve.


A mostani csomagban szereplő SOCIÉTÉ notesz egy közös gondolkodás eredménye: a közép-európai kreatív közösség új platformjaként induló Société Budapesttel együttműködésben készítették el ezt az arany élmetszett füzetet.

Az ajándékcsomag ötlete mögött egyébként egy praktikus magyarázat áll: egy pakkban megkapni mindazt a jót, amire más esetben a fél délutánunkat rááldoznánk. “A tanácstalan férfi vásárlókra is gondoltunk, akik gyorsan és egyszerűen akarják elintézni a vásárlást, minőségi megoldást találni rövid idő alatt. Ezzel a dobozzal nem lőhetnek mellé.”

Az első, februári csomagba az exkluzív, sötétkék és púder színekben elérhető SOCIÉTÉ notesz, a the Mama Kin 14 karátos arannyal bevont fülbevalója, a Virágos Pagony virágmagjai és egy ZEBRA teleszkópos golyóstoll kerül a FIÓK design papírboltból.

A termékcsomag február 8-tól elérhető a DOT for You webshopjában. Ez a különleges ajánlat kizárólag februárban érvényes, a csomagok száma limitált.