12 kerti bútor, amitől leesik az állad!

2018. március 25.
Napernyők, kerti szófák és karosszékek - amelyeknek ki sem mernénk írni az árát. 2018 legdrágább kültéri dizájn bútorai bemutatkoznak a hétvégi Gardenexpón is.

1. Brown Jordan

Brown Jordan innovatív, alaposan megtervezett és kivételesen kivitelezett kerti bútorok és kiegészítők világának legkiemelkedőbb készítője. Minden egyes kézzel készített alumínium asztal és szék, szigorú utólagos ellenőrzésen megy keresztül, amely biztosítja, hogy a bútorok ne csupán szépek látványosak, de tartósak is legyenek, hogy hosszú évekig lehessen csodálni őket.


2. Gloster

A márka a prémium minőségű tikfa kertibútor gyártására specializálódott, de vannak rattan, fonott és alumíniumból készült garnitúráik is. A tikfát gondosan felügyelt ültetvényekből szerzik be, hogy magas színvonal is biztosítva legyen és a környezetvédelmi szempontoknak is eleget tegyenek. Minden kanapét, karosszéket vagy asztalt a szakmájukban kimagasló tehetséggel bíró mesterek formázták és alakították, hogy a vásárlók évekig tudják bennük élvezni a napsütést.

3. Sifas

Az ő termékeik a legdrágábbak a piacon, ami ez érthető is, hiszen a legkiválóbb anyagokat és korszerű gyártási technológiákat alkalmaznak. Minden termékükre 10 éves garanciát biztosítanak. Bútoraikat lakkozott alumíniumból, rozsdamentes acélból, edzett üvegből és PVC-bevonatú poliészterből készítik, így biztosítják karbantarthatóságukat. A kárpitozott kanapék és székek színezett Sunbrella anyagból készülnek, egyik kollekciójuk pedig több nemzetközi díjat is nyert környezetbarát kialakításáért.

4. Barlow Tyrie

A luxus szabadtéri bútorok legnagyobb múltú gyártója a Barlow Tyrie közel 100 éve tervezi és gyártja kiváló minőségű tikfa garnitúráit. A brit cég gyártáshoz használt tikfái évekig erősek maradnak, tartósak és ellenállnak az időjárásnak is.

5. Dedon

Forradalmasították a csúcsminőségű kárpitozott kertibútorok piacát, ugyanis ők a világon az elsők, akik időjárásellenálló szintetikus anyagszálakat használnak. A mesteremberek a legkiválóbb tikfával, alumíniummal, üveggel és kerámiával kombinálják ezt a környezetbarát anyagot, hogy a lehető legkülönlegesebb formavilágot hozzák létre a kertibútor-iparban.

6. Mamagreen

Ez az innovatív vállalat holisztikus megközelítést alkalmaz a terasz és kerti bútorok tervezésében. Környezetbarát anyagokat, mint például újrahasznosított tikfát és modern gyártási technológiákat alkalmaznak annak érdekében, hogy gyönyörű székeket, kanapékat és asztalokat készítsenek, melyek akár évekig is megőrzik kiváló minőségüket. Díjnyertes prémium kollekciójuk a hagyományos, tömör fából készült formatervektől egészen a karcsú, modern stílusig terjed.

7. Fermob 

Innovatív, szórakoztató, színes és környezetbarát – ez a francia márka mindig friss marad, mert olyan feltörekvő tervezőkkel működik együtt, akik játékosságot visznek a jellegzetes alumínium és acél kültéri kollekciókba. Ugyan a vidékies stílustól kezdve a tiszta vonalakon és a vibráló színeken át nagyon különbözőek a bútoraik, de minden egyes karosszékben, étkezőasztalban és padban megvan egy szeszélyes hangulat, mely összeköti őket.

8. Tuuci

Luxus kültéri napernyők és árnyékolók elsődleges gyártója a világon. A környezetbarát formatervezés innovatív, emlékezetes és elegáns. A cég több, mint két évtizede kifejlesztett stílusos, csúcsminőségű árnyékolói nemcsak a képzelet múlják felül, hanem a környezet igényeinek is megfelelnek. Folyamatosan tolják ki a határaikat és sosem elégszenek meg olyan minőséggel, ami nem áll ellen az időjárás viszonytagságainak vagy, nem mellesleg törekszenek a formafüggetlenségre is.


9. Skagerak

A dán márka évtizedek óta hű a klasszikus dizájnhoz. A csúcsminőségű bútorgyártó termékeiben olyan tiszta vonalak jelennek meg, melyek külérben és beltéren egyaránt jól mutatnak. A szemet gyönyörködtetően egyszerű felületek és a fa csodás illata együtt rendkívül hívogató, ráadásul tikfa kollekciójuk FSC (fentartható és felelős erdőgazdálkodásért) tanúsítvánnyal rendelkezik.


10. Janus et Cie

Úgy vélik, hogy a fenntarthatóság a minőségi nyersanyagoknál kezdődik, és az évekig stílusos és tartósságot eredményező formatervezéssel végződik. Alapanyagként természetes keményfát, környezetbarát szintetikus fát, rozsdamentes acélt, nátronpapírt és rattant használnak. A csúcsminőségű kollekciók a klasszikus szögletes formáktól kezdve a modern és ökológiailag átgondolt tervezésig terjednek.


11. Skargaarden

A kevesebb néha több: ez az alapelve a luxusmárkának. A tikfa kertibútorokat a dizájnerek egyszerű vonalvezetést és a szolid eleganciát követve tervezték meg. Az FSC által hitelesített erdészek segítenek a legkiválóbb alapanyagok kiválasztásában, hogy a cég csúcsminőségű napozóágyakat, kanapékat és ülőgarnitúrákat készíthessen.

12. Shadescapes

Az amerikai márka tervezői ötvözik a legmodernebb gyártási technológiákat a letisztult dizájnnal, hogy páratlan minőségű kültéri napernyőket és pavilonokat hozzanak létre. Napernyő kategóriában többféle stílusból válogathatunk, mint például a konzolos, falra szerelhető vagy a teleszkópos megoldás.

Tervezd meg a saját luxuskertedet!

Március 23-25. között minden kertimádónak adott a lehetőség, hogy testközelből megismerkedjen a friss kültéri trendekkel és személyre szabott tanácsokat kérjen profi szakemberektől. Hidd el, az elérhető luxus nem kerül több ezer dollárba! És a 2018-as Gardenexpón ezt be is bizonyítjuk neked! A háromnapos rendezvényen a komplett kertépítéstől, a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz, válogathatsz az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választékából. Ne hagyd ki a lehetőséget, találkozunk idén is a Budapest Sportarénában!