A legcukibb nyári tábor? Mini állatorvosképző

2018. június 27.
A nyári tábor kínálat a napjainkra egészen elképesztően színes lett. Mivel mi kifejezetten állatbarát szerkesztőség vagyunk, most egy egészen különleges, az állatorvosi világba bevezető tábort mutatunk be.


A nyári szünetben a martonvásári PETricia Állatorvosi Rendelő állatorvosai és asszisztensei kinyitják az állatgyógyítás mesés és titokzatos világnak a kapuját a 10 év fölötti lányoknak és fiúknak. A több turnusban induló táborban (július 2-6., július 30- augusztus 3.) a résztvevők egy héten át fedezhetik az állatorvosi rendelőt, tanulhatnak a kalandok között, és a hét végére igazi kis doktorrá válhatnak.

„A tábor ideje alatt gyerőceitek testi épségére különösen vigyázunk. Kiemelt hangsúlyt fektetünk emellett arra, hogy az állatokkal és az emberekkel való empatikus bánásmódra, valamint a felelős állattartás alapjaira felhívjuk a lurkók figyelmét. A rendelő mellett, helyben, különálló helyiséget is biztosítunk a programokhoz.” – szól a szülőknek szóló rész az ismertetőben.

„Emlékszem, 10 éves koromtól, tántoríthatatlanul állatorvos akartam lenni. Mindig csodáltam az állatokat és ez egy bizsergető érzés mindig elkísért, ha állatorvosi rendelőbe léphettem. Már kislányként is szívesebben játszottam a kis, műanyag állatkertem állataival és Lassie-vel, a plüss skót juhászommal, mint a babáimmal. Folyton láb alatt voltam, ha a közelben valahol kutyaszülés, vagy tapsifüles oltás történt. Szeretnék egy kis betekintést engedni erről a csodálatos és színes világról a gyerekeknek, hogy ők se adják fel a hasonló álmaikat akkor sem, ha majd sokat kell tanulni. Mert állatorvosnak lenni fantasztikus dolog!” – mondja a táborvezető, Dr Mészáros Patrícia.

További infóért kattintsatok ide!

Fotó: Profimédia – Red Dot