Nincs több elveszett játékmackó!

2018. július 03.
A mai favoritunk az Air France járatain bevetett gyermekprogramokról szóló hír, amelynek része a „My Teddy” címke kitöltése, amely abban segít, hogy gyerekek ne veszítsék el a játékmackóikat.


Évente közel 1.5 millió gyerek utazik az Air France járatain, közülük pedig 300 ezren egyedül teszik meg a távokat. A légitársaság célja, hogy a gyermekeknek szórakoztató, szüleiknek pedig pihentető repülési élményt nyújtson, ezért különböző programokkal színesíti a kicsik utazását a bűvészmutatványok tanulásától kezdve az applikációval életre kelthető rajzokon át a meditációs programokig, és még arra is figyel, hogy a gyerekek ne veszítsék el a játékmackóikat. Azok a gyerekek, akik egyedül utaznak sem maradnak felügyelet nélkül: rájuk az Air France munkatársai vigyáznak egészen a reptérre érkezésüktől az úticéljuk eléréséig, szüleik pedig egy applikáció segítségével valós időben követhetik gyermekük útját.

Az a szülő, aki repült már kisgyerekkel, tudja, hogy ez nagy türelmet és odafigyelést igényel, hiszen a reptéri várakozás, az utazással járó adminisztráció, a poggyászok kezelése és a landolás után a szállás elérése még a legtürelmesebb gyerek energiatartalékait is felemésztheti. Az Air France remek programokat és szolgáltatásokat vet be a repülés ideje alatt, amik szórakoztató módon kötik le a kicsik figyelmét. Így amíg ők jól érzik magukat, szüleik nyugodtan pihenhetnek!

Hogyan akadályozzuk meg a maci-katasztrófát?

Kevés borzasztóbb dolog fordulhat elő egy kisgyermekkel, mintha elveszíti a maciját. Az Air France pontosan tudja ezt, ezért vezette be a „My Teddy” címkét. A címkére a szülő felírhatja a tulajdonos nevét, elérhetőségeit, a járatszámot, és egy gumiszalaggal a macihoz erősítheti. Így, ha el is veszik a szeretett plüss, könnyű újra egyesíteni őt a boldog tulajdonosával. A „My Teddy” címkék az Air France check-in pultjainál érhetőek el.

Keltsd életre a rajzokat!

A 3 és 8 év közötti gyermekek a hosszú távú járatokon egy szórakoztató csomagot kapnak, ami többek között rajzfüzetet, kiszínezhető képeslapot, színes ceruzákat, mágneses fotókeretet, stresszlabdát és apró, gyűjthető műanyagállatkákat tartalmaz. Ha a felszállás előtt a gyermekek szülei letöltik telefonjukra az „Air France Kids” applikációt, ennek segítségével a kicsik rajzait életre is kelthetik 3D-ben.

Az Air France Kids applikáció letölthető a Google Play és az iTunes internetes áruházakból.

Abrakadabra ! Azok a gyerekek, akik szívesen repülnek el az Air France varázsvilágába, különböző bűvészmutatványokat tanulhatnak a repülőútjuk alatt a szórakoztató csomag kellékeinek használatával. A trükköket az Air France egyik légiutas-kísérője állította össze, aki maga is bűvészkedik. Az utazás végére a gyerekek képesek lesznek lenyűgözni a szüleiket az új trükkökkel…Varázslat!