DJ Ruckus és szupermodellek a nyár legmenőbb jótékonysági gáláján

2018. július 28.
Ricky Martin és Rita Ora lesznek a fellépő vendégek az UNICEF nyári gáláján Porto Cervóban Szardínián. Az augusztus 10-én pénteken emellett ott lesz Hollywood és a szupermodellek világának színe-java.

A Luisa Via Roma mutatja be az UNICEF különleges gáláját, amely a nyár csúcsa lesz gála-téren. Koktél, gálavacsora, művészi alkotások árverése és egyedi élmények várják azokat, akik jegyet váltanak az exkluzív buliba, ahol az after party-n Dj Ruckus biztosítja a zenét. Mindezt a lenyűgöző Földközi-tengerrel a háttérben…

És hogy kik pörögnek majd az egyik kedvenc Dj-nk zenéjére? Többek közt részt vesz a bulin Alessandra Ambrosio, Ray Liotta, Rita Ora, Miles Teller, Michelle Rodriguez, Emily Ratajkowski, Andrea Panconesi, Georgia Fowler, Martha Hunt, Nadine Leopold, Sara Sampaio, Shanina Shaik, Josephine Skriver, Keleigh Sperry, Jázmin Tookes és Tommaso Chiabra is.

Ami pedig a legfontosabb: az összegyűjtött összeg az UNICEF számlájára folyik majd be, hogy ezzel támogatva a rászoruló gyermekeket.

Fotó: Profimédia – Red Dot