Ússz az árral – itt a kék táska trend a Lilla Sellei Bags kollekciójában is

2018. október 24.
A sminkes- és divatvilágban is hasít a kék. Nagy kedvencünk most a Lilla Sellei Bags-vonalában is felbukkan. Sőt, a márka egész őszi-téli gyűjteménye a KÉK nevet viseli!


“A kék az egyik kedvenc színem, hiszen annyi mindenhez passzol, majdnem olyan jolly joker, mint a fekete vagy a szürke. De nagy előnye, hogy nem olyan komor! A kék emellett pedig annyi módon körülvesz minket a világban: a folyóktól a jeges tájon át az égig kékben pompázik sok minden” – mesélt az inspirációról a tervező, Séllei Lilla, aki a stílust illetően most is nagyon széles skáláról válogatott: a gyűjteményben a romantikus csipke vagy éppen csempés darabok mellett vagány, molekula mintás textilek is felbukkannak az oversize övtáskák és variálható táskák között.

A kampányképek egy tetőn készültek, és nem véletlenül: “Itt még a nagyvárosban is közelebb kerül az égbolt, a szabadság érzése.” A fotózás igazi kihívás volt a már jól összeszokott stábnak is, hiszen a Damjanich utcai ház tetejére egy elég ingatag fém létrán juthattak fel. A helyszín miatt mindenki kénytelen volt kilépni a komfortzónájából, ami a merész képeken meg is látszik. A táskák a már közkedvelt, a játszóterektől a fesztiválokig szuperül használható, oversize (mami) övtáskáknak​kiegészítőik is érkeztek ezzel a kollekcióval. A pici, mobiltokok​mellett nagyobb, bújtatóval ellátott neszesszerek​is helyet kaptak, amelyek opcionálisan a nagyméretű övtáska derékpántjára fűzhetőek, vagy akár egy különálló derékpánttal magukban is viselhetőek. Így mindenki az igényeihez alakíthatja az övtáskákat. A hátizsákként és keresztbe vethető táskaként is használható variálható modell​is a kollekció része. Ezeknek a nagyobb méretű táskáknak most is szériatartozékai a kicsatolható neszesszerek, amelyek akár külön vagy a táska belsejében zsebként használhatóak.


fotó​– Hámor Zsófia
stylist​– Engel Nóra
smink​– Sipos-Lenkey Annamária
hair stylist​– Tábori Kyra
modell​– Mészáros Emese