Itt a Converse és Miley Cyrus közös kollekciója

2018. december 07.
Magyarországra érkezett a Converse és Miley Cyrus legújabb közös kollekciója. Mutatunk is rögtön pár kedvenc modellt belőle…

Miley Cyrus és a Converse is hisz a nők függetlenségében és teremtő erejében. Ez a női energia ihlette első közös kollekciójukat, amelyben az énekesnő minden eddiginél őszintébben mutatja meg stílusát. A ruhák és a sneakerek leginkább a Bangerz című albumának hangulatát hozzák el, a kollekció tele van bársonnyal, csillogással és természetesen a platform cipő sem maradhat el.

Amit a sneaker kollekcióról tudni akartál:

A Chuck Taylor All Star Lift sneakerek és a platform a Converse x Miley Cyrus kollekció védjegyévé váltak – a klasszikus sziluett ezúttal magasított talprésszel és EVA kényelmi talpbetéttel érkezik. A kollekció további darabjai még provokatívabbra sikerültek, mint az előző modellek: a vinyl hatású bevonat és a bársonyborítások merész, feltűnő színekkel párosítva tökéletesen passzolnak a közelgő ünnepek hangulatához.

Viszont, ha szolidabb sneakert keresel, akkor a Chuck Taylor All Star “Patent” modellek lesznek a kedvenceid: fekete és fehér színben érkeznek csillagokkal a cipő oldalán és a fűzőjén, míg a fekete bársony borítású modell csillogó fűzővel hódít.