Fémes outfit a határidőnaplódnak is

2018. december 17.
A fémes trend nagyon hasít sminkek és divat téren is, de az tökéletes összhang érdekében most még a határidőnaplód stílusát is magadhoz szabhatod, legalábbis az új, fémes színekbe öltözött DOT for You Irka és Irka Mini modellekkel.

Egy különleges, valóban limitált szériában készülő darab, a Budapest Irka 2019 határidőnapló és a Budapest Firka bullet journal nagy kedvenceink, főként a csajosabb, fehérarany és a rózsaarany színekben.

Az Irka 2019 határidőnapló egyébként négyféle színben – fehérarany, rózsaarany, aranybarna, ébenfa – kapható. A színe mellett azért is szerethetjük, mert egészen puha mikroszálas textilből készült, okos, praktikus darab. Az alapszerkezete heti bontásra épül: bal oldalon naptár, jobb oldalon jegyzet rész található, valamint 2018/2019-es évi és havi áttekintő is van benne, mindemellett pedig további ponthálós jegyzetlapokat is kapunk, hogy biztosan elegendő helyünk legyen feladataink és teendőink rögzítésére. Ráadásul mindegyik határidőnapló egyedi, sorszámozott példány.