Fémes outfit a határidőnaplódnak is

2018. december 17. |

A fémes trend nagyon hasít sminkek és divat téren is, de az tökéletes összhang érdekében most még a határidőnaplód stílusát is magadhoz szabhatod, legalábbis az új, fémes színekbe öltözött DOT for You Irka és Irka Mini modellekkel.

Egy különleges, valóban limitált szériában készülő darab, a Budapest Irka 2019 határidőnapló és a Budapest Firka bullet journal nagy kedvenceink, főként a csajosabb, fehérarany és a rózsaarany színekben.

Az Irka 2019 határidőnapló egyébként négyféle színben – fehérarany, rózsaarany, aranybarna, ébenfa – kapható. A színe mellett azért is szerethetjük, mert egészen puha mikroszálas textilből készült, okos, praktikus darab. Az alapszerkezete heti bontásra épül: bal oldalon naptár, jobb oldalon jegyzet rész található, valamint 2018/2019-es évi és havi áttekintő is van benne, mindemellett pedig további ponthálós jegyzetlapokat is kapunk, hogy biztosan elegendő helyünk legyen feladataink és teendőink rögzítésére. Ráadásul mindegyik határidőnapló egyedi, sorszámozott példány.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design