Színek a csúcson a 2019-es Thomas Sabo kollekcióban

2018. december 21. |

Nyárias, ragyogó kövek, virágmotívumok és kulturális jelképek kavalkádja: ezt tartogatja nekünk a Thomas Sabo a jövő évi kollekciójában.

A tavasz-nyári Sterling Silver széria tényleg kivételes színválasztékkal érkezik, bájos részletekkel és modern talizmánokkal lepi meg a divatrajongókat. A kreatív dizájn innovatív és hagyományos gyártási technológiákkal jár itt karonfogva, ahogy ezt a márkától megszokhattuk.

Az amerikai őslakosok tradicionális művészete által ihletett hüllő, sas, skorpió, Nap és álomcsapda talizmánok összemossák a misztikum és a szerencsehozó charmok közti határokat. A gondosan tervezett és gyártott medálok, valamint a pecsétgyűrűk határozott vonalai és vibráló színei az amerikai vadnyugat szimbólumait keltik életre.

A női ékszerek könnyedsége a Paradicsom színeivel és modern, grafikus formavilágával bohém összképet alkot. Az akár 130, kézzel elhelyezett kővel díszített szitakötő medálok, a papagáj tollazatát idéző, hidegzománccal dekorált gyűrű, vagy a szinte minden ékszeren jelen lévő, irizáló gyöngyház berakás mind-mind egyszerre kedvencünk, és már nagyon várjuk, hogy a januári debütálás után élőben is láthassuk az üzletekben!

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból hal

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa Horváth Zsuzsa

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa