Színek a csúcson a 2019-es Thomas Sabo kollekcióban

2018. december 21.
Nyárias, ragyogó kövek, virágmotívumok és kulturális jelképek kavalkádja: ezt tartogatja nekünk a Thomas Sabo a jövő évi kollekciójában.

A tavasz-nyári Sterling Silver széria tényleg kivételes színválasztékkal érkezik, bájos részletekkel és modern talizmánokkal lepi meg a divatrajongókat. A kreatív dizájn innovatív és hagyományos gyártási technológiákkal jár itt karonfogva, ahogy ezt a márkától megszokhattuk.

Az amerikai őslakosok tradicionális művészete által ihletett hüllő, sas, skorpió, Nap és álomcsapda talizmánok összemossák a misztikum és a szerencsehozó charmok közti határokat. A gondosan tervezett és gyártott medálok, valamint a pecsétgyűrűk határozott vonalai és vibráló színei az amerikai vadnyugat szimbólumait keltik életre.

A női ékszerek könnyedsége a Paradicsom színeivel és modern, grafikus formavilágával bohém összképet alkot. Az akár 130, kézzel elhelyezett kővel díszített szitakötő medálok, a papagáj tollazatát idéző, hidegzománccal dekorált gyűrű, vagy a szinte minden ékszeren jelen lévő, irizáló gyöngyház berakás mind-mind egyszerre kedvencünk, és már nagyon várjuk, hogy a januári debütálás után élőben is láthassuk az üzletekben!