Csúcskategóriás fejhallgató, mellyel minden dal koncertélmény

2019. május 21.
Gyönyörű, 25 órán át bírja az akkumulátora és érintős kezelőfelülettel rendelkezik: a Bang & Olufsen csúcskategóriás fejhallgatója új dimenzióját nyitja meg az utcai zenehallgatásnak. 

Már régóta várjuk azt a terméket, ami nem rondítja el az outfitünket, megbízható, kényelmes és nem kell az összegubancolódó kábelével sem bajlódnunk. És úgy tűnik, végre meghallgatásra leltek az imáink. Hiszen a Bang & Olufsen nemzetközi luxus életmód márka legújabb csúcskategóriás, stílusos terméke, a szuperpuha fülpárnás, applikációval működő fejhallgató koncertélményt képes varázsolni a fülünkbe akár az utcán sétálás közben is. Ráadásul meghozza a kedvünket ahhoz is, hogy valami sikkes pasztellszínbe öltözzünk hozzá!

A Beoplay fejpánt része könnyű, de strapabíró alumínium keretből készült, melyet finom bőrborítással látott el a márka, a puha báránybőrrel borított fülpárnák pedig memóriahabot rejtenek, melyekkel az eszköz rendkívül komfortosan és a levegőzést is biztosítva illeszkedik a fül vonalához, így még a nyári hőségben sem fog befülledni a fejünk zenehallgatás közben.

A belbecsen túl azonban az időtlen, letisztult dizájn és a páratlan kézműves technológia mellett sem mehetünk el szó nélkül. A matt fekete variáns a minimalista zeneínyenceknek és akár a férfiaknak jelenthet tökéletes megoldást, azonban a mi kedvencünk mégiscsak az Argilla Bright névre hallgató csodakütyü, mely három matt-pasztell árnyalat kombinációjával maga a megtestesült stílus. Bármely nyári outfit méltó éke lehet visszafogott cukorkaszíneivel!