Az iTrend összefogott az Amigossal, az eredményt pedig a telefonunkon hordhatjuk

2019. július 04. |

12 egyedi design közül tudnak választani azok, akik a telefonjuk csinosítása mellett még egy társadalmi cél mellett is ki szeretnének állni. A tokok elérhetőek több mint 100 készülékre, a megrendelést követő pár napon belül pedig már a kezünkben is foghatjuk a támogaTokot. A tokokból származó bevétel 50%-át az Amigos a Gyerekekért Alapítvány támogatására ajánlja fel az iTrend. 

,,Rendkívül nagy izgalommal tölt el minket, hogy egy ilyen csodálatos céllal felruházott alapítványt támogathatunk, mint az Amigos. 3 évvel ezelőtt ismertem meg Sárát, és az akkor még talán 20-25-ös létszámú szervezetet, ami azóta már bőven 100 felett jár. Már akkor is lenyűgözött a munkásságuk, és most legnagyobb örömömre az iTrend–en keresztül lehetőségünk nyílt támogatni őket. Bízunk benne, hogy mind pénzügyileg, mind az önkéntesek toborzásában nagy segítséget tudunk nyújtani a közösségi médiában létrehozott kampányainkkal, és reméljük, hogy elnyerjük az érdeklődők tetszését az egyedi telefontokokkal.” – mondta Pinczi Mihály, az iTrend társtulajdonosa.

Az Alapítvány egyetemista önkéntesei – az Amigók – egész évben tanulnak, játszanak és kézműveskednek a kórházban fekvő gyerekekkel. Mára már 10 különböző kórházban, 130 Amigo foglalkozik a gyerekekkel.

Az Amigók igazi hétköznapi hősök, akik az egyetemi és egyéb elfoglaltságaik mellett szabadidejükben hétről-hétre járják a kórházat. Nyelveket tanítanak, kézműveskednek vagy csak játszanak, barátkoznak a kórházban fekvő gyerekekkel.

„Célunk, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen majd egy Amigo. Ehhez két dologra van szükségünk: társadalmilag tudatos, lelkes egyetemistákra és anyagi támogatásra. Az iTrenddel való együttműködés mindkét vonalon erősíti küldetésünket. A tokok a társadalmi üzenetnek is hírét viszik, népszerűsítik az önkénteskedést, miközben anyagi segítséget is adnak a fenntartható, hosszú távú működéshez.”- osztotta meg velünk Fábián Sára, az Amigos megálmodója.

Csatlakozzatok az Amigos küldetéséhez és rendeljetek Ti is támogaTokot!

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Gyerekrajzból menő dizájnkomód bútor

Gyerekrajzból menő dizájnkomód