Lepd meg kedvencedet vidám fekhelyekkel

2019. november 22. |

Néhány éve indult a szuper kézműves kutyaholmik készítésével foglalkozó ausztrál márka, mi pedig odáig vagyunk a játékos fekhelyeikért.

Egy két éve lépett piacra az ausztrál Pooky & Boo márka, akik egyedi, kézműves kutyaholmikkal lepik meg a gazdikat és kedvenceiket. Készítenek mókás kötött ruhákat is, de legizgalmasabb termékük a kényelmes kialakítású és mindenféle izgalmas mintákkal feldobott kutyafekhely.

A kínálatban könnyen találhatunk otthonunk (és kutyánk) stílusának megfelelő darabot: vannak egyszerűbb, geometrikus minták és bájos levélnyomat is, de színekből is széles a kínálat – a púderrózsaszíntól egészen az élénkzöldig terjed.

A karácsony közeledtével jó ötlet lehet meglepni kutyánkat valami hasonlóval, pláne hogy az ilyen menő kutyaholmik segítségével a mi otthonunk is stílusos maradhat.

Ez a designer kutyaetető a konyhánk éke lehet

Ez a designer kutyaetető a konyhánk éke lehet

A Drip Module nem csak szuper indusztiális designtárgyakat, de kutyaetetőt is tervez, mely stílusban olyan, mintha csak embereknek tervezték volna, azonban egy fontos funkciót is képes betölteni – a négylábú kedvenceink ellátását.

Design-Milk

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design