Kifinomult nyakörvek magyar márkától

2019. december 10.
A letisztult hullámforma minden kedvencnek jól áll majd, a bájos színeket pedig nyugodtan passzinthatjuk saját ruhatárunkhoz is.

Manapság egyre több a stílusos kutyakiegészítő, így tényleg könnyedén találhatunk a kedvencünkhöz illő nyakörveket, pórázokat és kutyaruhákat. A Madzag magyar márka, a stílusuk kifinomult és időtálló, mégis minden darabban van valami egyedi.

„Célunk, hogy a gondoskodó, környezettudatos és stílusos falkánkhoz sok-sok felelős városi kutyás tartozzon világszerte” – írják bemutatkozó szövegükben. „Vásárlóinkra úgy gondolunk, mintha egy nagy falka lennénk, akik közös értékeket tartanak szem előtt, ezért saját készítésű blogunkon olyan budapesti fiatalokat mutatunk be, akik nem csak felelős kutyatartók, de színesítik a kutyás közeget, értéket teremtenek munkájukkal és életvitelükkel, nem utolsó sorban pedig büszkék vagyunk rájuk. Történeteiken keresztül adnak tanácsot, segítenek és nevettetnek meg, vagy épp gondolkoztatnak el minket.”

Új kollekciójuk a New Wave nevet viseli, a minimalista hullámformát pedig a ’80-as évek zenei világa, a Joy Division, Blondie és a New Order zenéje ihlették. Minden darab kézzel, egyedileg készül Budapesten a legjobb minőségű olasz bőrökből.

A kollekció darabjai megvásárolhatóak a Leanzer Newcraftban, valamint online a MADZAG webshopon, és az Ajándék Terminálban is elérhetőek december 1- 24-ig.