Kecses illatosítóval bódíthatjuk a lakást

2020. július 09.
Nagyon jó ötlet lehet illóolajokat párologtatni, vagy más módon illatosítani a lakást, hiszen egy-egy illat egész hangulatunkat meghatározhatja. Attól viszont garantáltan jó kedvünk lesz, ha ránézünk erre a csodás darabra!

Az illatok hihetetlenül intenzív hatással lehetnek ránk: segíthetnek megnyugodni és ellazulni, vagy éppen energizálnak minket, de akár immunrendszerünket is erősíthetjük a természetes illóolajokkal. Mindig jó érzés olyan otthonba belépni, amit körülleng valamiféle finom illat, de ha tényleg szeretnénk minden részletre odafigyelni, választhatunk olyan illatosítót, ami nemcsak az illatért felel, de önmagában is különleges dekorációs elem.

A Lit Lab Berlin kecses darabja pont ilyen: a csepp alakú tartályt finom, légies fémállvány tartja, így az egész alkotás törékeny eleganciát áraszt. És persze a bele helyezett pálcák segítségével olyan illatot, amilyet csak szeretnénk!

Az üveg és a fém kontrasztja olyan izgalmas hatást kelt, hogy az illatosító kis mérete ellenére is a lakás egyik leglátványosabb tárgya lehet.

Fotó: Lit Lab Berlin

Olvass tovább!