Instagram: Budapest női szemmel

2014. február 14.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Ezen a héten az első magyar usert mutatjuk be nektek, akinek a képeit mi azonnal a szívünkbe zártuk. Véletlenül fedeztük fel, ahogy rajtuk még kívül még sokan.

Simó Ildikó teljesen amatőr fényképész, mégis profinak tűnő képeire figyeltünk fel. Budapest részletei, utcái, hídjai, villamosok és épületek szeretettel átitatva kelnek életre kameráján keresztül. Kíváncsiak voltunk ki rejtőzik a név mögött.
Ildikó három éve kezdett el fotózni hobbi szinten, ugyanekkor kezdte el használni az Instagramot is. Tapasztalt fotós ismerősei bíztatására úgy döntött, kicsit komolyabban is foglalkozni fog a fotózással.

Egyébként egy informatikai szolgáltatásokat nyújtó cégnél dolgozik order manager-ként, és még csak 27 éves.
„Egy jó képhez sokszor jókor kell lenni jó helyen, és persze egy kis szerencse sem árt – meséli Ildikó. – Lenyűgöz Budapest, leginkább az épületek, a naplementék, a ködös reggelek és a természet. Általában a telefonom van kéznél, így a legtöbb képem azzal készül. Egy olyan világot alkothatok a képeimen keresztül, amilyet én elképzelek. Jó ezt megosztani másokkal, hátha színesebbé tudom tenni a hétköznapijaikat. Nem vagyok profi fotós, ezért jól esik minden pozitív visszajelzés. Sokat kell még tanulnom, de remélem – nagy álmom – hogy egyszer legyen egy fotókiállításom!”

Kövesd te is @_ildi_-t az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!