Instagram: Harlow és Sage, kutyabarátság

2014. február 21.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Cuki kutyusokból nincs hiány az Instagramon. A mi kedvencünk azonban egyértelműen a most még nem a legnépszerűbb, de a legédesebb és legmeghatóbb történettel rendelkező kutya páros. Akiknek minden mozdulatát több mint 200 ezer követő lesi.

Harlow és Sage, a weimari vizsla és a szálkásszőrű tacskó elválaszthatatlan jó barátok voltak, életüket gazdijuk szeretettel posztolta. Sőt videó formában is megörökítette! Közös kedvencük volt Merly Streep, együtt aludtak, együtt ünnepeltek és Harlow még a hátán is cipelte barátját, ha szükség volt rá. Sage azonban 13 éves korában tavaly szeptemberben eltávozott…

De az élet nem állhat meg, és bár az űrt nem töltheti be senki Harlow életében, megérkezett a családba egy kis tacskó, Indiana. Akit most már Harlow tanít meg mindarra, amit ő egykor Sage-től tanult.

Kövesd te is @harlownadsage-et az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!

Copyright @ harlowandsage