Instagram: a legmókásabb ausztrál testvérpár

Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Az Instagramon szeretjük a divatot, a humort, a mókázást és persze, ha valami csavar is van a dologban. A két ausztrál nővér profilját nem véletlenül követik 110 ezren. Jess és Stef pontosan úgy néznek ki egy-egy képen, mintha ikrek lennének: sokszor egyformán öltözködnek, és szándékosan bújnak olykor hatalmas napszemüvegek mögé.

A Melbourne-ben élő Jess és Stef Dandon valójában nem ikrek, egyikük 21, másikuk 25 éves. Két éve vezetik How Two Live blogjukat, amely nagy népszerűségnek örvend. Sőt! Már a nagy divatcégek is felfigyeltek rájuk: állandó résztvevői a divatheteknek és minden fontos divateseményre meghívást kapnak.

A nemzetközi streetstyle új sztárjai fürdenek a sikerben és élvezik, hogy inspirálhatják rajongóikat – azonos stílusban, de mégis kissé eltérően öltözködnek. Amikor azonban ugyanazt veszik fel, lehetetlen megmondani, ki kicsoda.

Kövesd te is @howtwolive profilt az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!

Nézd meg egy kampányfotózásuk videóját is!