Instagram: a legújabb babás őrület

Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Anyák napja alkalmából az egyik legkreatívabb anyukát választottuk ki az Instagramról, hogy nektek is bemutassuk. A Mommy Shorts blog szerzőjének nevéhez köthető ugyanis a legújabb őrület a közösségi site-on: a babysuiting.

Ilana Wiles, New Yorkban él, két kislány, Mazzy és Harlow anyukája, szabadúszó kreatív szakember, így nem áll messze tőle a művészet és az írás sem.
A blogot első lánya, Mazzy nyolc hónapos korában kezdte, és azóta rajongói már 50 ezernél is többen vannak a közösségi oldalakon. A Mommy Shorts blog különlegessége, hogy Ilana minden szempontból megpróbál őszinte lenni. Nem cukiskodik, nem szépít, és nem fest rózsaszín képet a gyereknevelésről és az anyaságról. Viszont megpróbál humort csempészni a hétköznapokba.

Kezdetben a #babymugging (kávés csészébe fotózott babák) taget terjesztette el, aztán jött a nagy ötlet: hogyan lehet cuki kis üzletembereket faragni a kicsikből. A #babysuiting azóta egyre kedveltebb az Instagramon.

Kövesd te is @mommyshorts profilját az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!