Betonromantika a Save the Date esküvői inspirációján

2014. július 05.
Felejtsünk el mindent, amit eddig az esküvőkről gondoltunk! A Save the Date esküvőszervező csapata egy elhagyatott gyárépületbe varázsolt mesebeli esküvői világot fehér nyúllal, spicc-cipővel és ódivatú kétkaros mérleggel.

Valószínűleg kevés embernek jutna eszébe a Csepel-Gyártelep omladozó falú, lehangolóan szürke betonépületeiről, hogy egy meghitt esküvő helyszínei lehetnének. Pedig a Save the Date esküvőszervező csapata még ezt a bánatos, szocreál miliőt is képes volt bájjal és romantikával megtölteni.

Persze ne olyan habos-babos ruhát és cukorkaszínű virágokat képzeljünk el, amit egy hagyományos esküvőtől várnánk. Sokkal inkább egy nagyon egyedi, hangulatos és modern teret, ami most két, frissen házasodott balett-táncos esküvői fotózásának helyszínéül szolgált.

Az egyediség egyébként kulcsfogalom a Save the Date felfogásában. A külföldön már régóta népszerű tematikus esküvők divatját hozták el Magyarországra, azzal a szándékkal, hogy minden pár számára megteremthessék azt a világot, melyben a nagy napot elképzelték. 

Ha valaki nem csupán kreatív esküvőt szeretne, de az is fontos számára, hogy élete egyik legfontosabb napja előtt magára koncentrálhasson és ne a szervezéssel bajlódjon, szintén nagyon jól jár a Save the Date-tel, hiszen ők a ruhától kezdve, a virágokon és a dizájnon át a fotókig és a videófelvételig mindennel foglalkoznak.

Ezúttal az elhagyatott gyárépület zord hangulatát meleg színekkel, természetes anyagokkal és különleges virágokkal ellensúlyozták, de megfértek mellettük a gyár múltját idéző, rozsdás, fém bútorok is. A játékosság és különlegesség kedvéért egy fehér nyúl és sok színes buborék is felbukkan a fényképeken.

A képeket Jaksa Tímea, a Save the Date fotográfusa készítette.