Fesztiválra viszi a Mályvavirág Alapítvány a Kend a rúzst kampányt

2015. június 25.
A Mályvavirág Alapítvány a Budapest Essentials fesztivál központi helyszínén, az Akvárium klubnál ma délután 17 órától újraindítja a Kend a rúzst! Merj kenni, merj tenni! kampányát, mellyel a méhnyakrák megelőzés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

A több száz csatlakozó nőt megmozgató online kampány folytatásaként a Budapest Essentials fesztivál keretében az alapítvány önkéntesei ajándékrúzsokkal ösztönzik az Akvárium klub látogatóit a kampányban való aktív részvételre. A cél továbbra is az, hogy hívják fel ismerőseik, barátnőik figyelmét az évenkénti méhnyakrák szűrés fontosságára, hiszen a méhnyakrák az a daganattípus, amely rák előtti állapotban kiszűrhető. Ennek egyik legfontosabb pillére pedig a rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálaton való részvétel.

A Mályvavirág Alapítvány a méhnyakrákos nők gyógyulását támogatja, és a megelőzés tudatosításán dolgozik. Rehabilitációs programja segítséget nyújt a méhnyakrák-műtéten átesett nőknek, hogy jelentősen javuljon az életminőségük. Klubtalálkozói lehetőséget biztosítanak a gyógyulóknak, hogy erőt meríthessenek egymás pozitív tapasztalataiból. Tájékoztató programjain, rendezvényein a megelőzés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Kend a rúzst! Merj kenni, merj tenni! #SmearForSmear# malyvavirag