Cannabis camp: egy nyári tábor felnőtteknek

2015. július 01. |

Megesik, hogy a nyári táborokban előkerül néhány üveg tömény, vagy talán egy vicces cigi is, de olyan tábort még nem szerveztek, aminek kimondottan a marihuánafogyasztás állt a középpontjában. Márpedig a Colorado államban található Cannabis camp épp egy ilyen hely.

Az erdei iskolák nosztalgikus varázsa és az egyetemi koliszobák füstös mámora keveredik a coloradói marihuána táborban. Colorado államban tavaly januárban legalizálták a marihuánát, azóta bárki legálisan, recept nélkül vásárolhat mariuhánát, aki elmúlt 21 éves. Ennek ellenére nem lehet mindenhol rágyújtani, például számos nemzeti parkban vagy egyéb közterületeken sem.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

Ezért is jött létre a CannaCamp, az egyedülálló birtok, ahol mindenhol, mindenki szívhat, sőt, kimondottan ez is az egész ott tartózkodás célja. Van festői túraútvonal, medence, szivarszoba, de lényeg, hogy mindenhol – szóval tényleg mindenhol – rá lehet gyújtani. Sőt, a teljes relaxáció érzetének fokozásáért a hely olyan, magyar szemmel talán extrém, de legális programlehetőségeket is kínál, mint a Cannabis Yoga (jógázás beszívva), illetve a kannabisz-tartalmú receptekkel dolgozó főzőkurzus.

Persze az ilyen nyári tábornak megkérik az árát: egy éjszaka körbelül 400 dollárba kerül alsó hangon, de abban még egy árva ágnyi marihuána nem sok, annyi sincs benne. Némi felárért azonban a szállás mellé összeállítanak nekünk egy kannabisz-menüt is, személyre szabott ajánlatokkal. A birtok tulajdonosa, a Mary Jane Group szervezet azt szeretné, ha gyerekkorunk kedvenc nyári táborainak hangulata elevenedne meg újra ezen a különleges élményeket kínáló nyaraláson. Szeretnék megismertetni a pihenni vágyókat a „kannabisz életforma” mindenre kiterjedő elemeivel, ezért például füves arckezelésen is részt vehetünk.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Riporter

Ha kórházban hal meg egy csecsemő, mindent megtettek érte, ha otthon, megérdemelték gyász

Ha kórházban hal meg egy csecsemő, mindent megtettek érte, ha otthon, megérdemelték