Adj vissza

2015. december 11.
Szóljon az új év arról, hogy már nemcsak gondolkodunk rajta, tervezgetjük, hogy szeretnénk tenni valamit másokért, hanem cselekszünk is. Ehhez adunk konkrét tippeket és mutatunk pozitív példákat.

Mellékletünkben interjút olvashattok az idén 10 éves a Gondolkodj Egészségesen! Program alapítójával, Bácskai Mártival, aki személyes indíttatásból vágott bele a gyerekek testi, lelki, szellemi egészségét egyaránt fontosnak tartó projektbe. Az idei GE! Nap eseményeibe országszerte és a határon túl közel 1500 óvoda kapcsolódott be.

„Ha a GE! Programra vonatkoztatom az üveggolyó szimbolikáját, a sokszínűségéből fakadó különlegességét emelném ki először. A gyerekekhez, a szülőkhöz és az óvodapedagógusokhoz is egyaránt szeretnénk szólni, azt valljuk, hogy mindenkivel fontos úgy foglalkozni, ahogy az számára személyesen a legjobb. Senki sem hasonlítható össze a másikkal, mindenki különleges a maga módján. Célunk és mottónk, hogy minden gyermek önmaga lehessen” – mondta Bácskai Márti, a Gondolkodj Egészségesen! alapítója, aki azt is elárulta, hogy az immáron tízéves program egyik legnagyobb álma egy saját GE! óvoda létrehozása.

Világmegváltó ötleted van, de nem tudod, hogyan indulj el? Profi szakemberek adnak tanácsokat a januári-februári számunk 62. oldalán.

Hasznos linkek:

Bridge Budapest

Civil Információs Portál

CSODAPONT

Város hőse

MIndenhol Otthon

Adjuk össze

Amikor a vásárlással segítesz:

Vivienne Westwood

KELE Clothing

Lush

Printa

Olajütő

Borostyán Szociális Szövetkezet

NekedTerem

BioSzentandrás

Meseközpont

Magyar Madártani Egyesület

További tippek, interjúk, appok a Marie Claire magazin januári-februári számának 60. oldalán kezdődő Adj vissza mellékletben.