A magyar kerekes székes rögbicsapat Prágába menne

2016. november 03.
A Vaddisznók Magyarországon páratlanok, ők a kerekes székes rögbi egyedüli, ám annál szenvedélyesebb űzői. Ennek azonban az a hátránya, hogy nincs hazai bajnokságuk, így ha versenyezni akarnak, külföldre kell menniük. Ebben tudjuk őket segíteni.

Üdítő olyan arcokat látni, akik nagyon élvezik, amit csinálnak – a Wildboars Kerekesszékes Rögbicsapat tagjaival találkozni pedig szerencsére ezt jelenti. Nem kell elvetemült rögbirajongónak lennünk ahhoz, hogy teljesen lekössön az olykor akciófilmeket is megszégyenítő elemekkel tűzdelt meccs, és élvezessük ezt a különleges sport adta örömöt.A csapat edzése is nyitott az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben – érdemes elmenni és megismerni őket, mert fanyar humoruk és küzdőszellemükigen ragadós.

A Vaddisznók Magyarországon páratlanok, ők a kerekes székes rögbi egyedüli, ám annál szenvedélyesebb űzői. Ennek azonban az a hátránya, hogy nincs hazai bajnokságuk, így ha versenyezni akarnak, külföldre kell menniük. Egyesületük a civil kezdeményezések támogatásra létrejött adjukössze.hu oldalon most arra gyűjt, hogy a Vaddisznók eljuthassanak a prágai tornára, ahol hasonló szintű csapatokkal mérethetik meg magukat. Minden támogató örök időkig viselheti a tiszteletbeli vaddisznó címet, és akár 5000 forint adományért cserébe meccset is játszhatunk a csapattal. Aki próbálta, nem bánta meg. Nagy hajrá a csapatnak, Vaddisznókat Prágába!

Részletek ITT!