Budapestre érkeznek a világ legvagányabb extrémsportolói

2017. augusztus 18.
Augusztus 18-án a FISE extrém sportok világkupáján BMX-esek, görkorisok és szörfösök mutatnak be elképszetően látványos és hajmeresztő trükköket, amiket eddig még sosem láthattunk Magyarországon. Mutatunk öt versenyzőt, akit mindenképpen érdemes megnézni élőben is a Kopaszi Gáton!

A 24 éves ausztrál Logan Martin talán a világ egyik legismertebb BMX-ese. Kétszeres FISE világbajnok, és szinte minden kezdő BMX-es példaképe, és valószínűleg az az extrém sportoló, akik miatt még a lányok is BMX-re pattannának.

Raphael Chiquet France a BMX Flat trükkmestereként is emlegetik, szinte táncol a BMX-el. A FISE versenyeinek egyik legemlékezetesebb figurája, személyiségével sokakat elvarázsol. Ráadásul nemcsak a sportban, külsőjében is extrém: Budapestre már hidrogénszőke hajjal érkezik.

A francia Anthony Jeanjean 19 éves, de már 9 éve bringázik. Szinte minden BMX-es világversenyre hivatalos, és valószínűleg a 2020-as Tokiói Olimpián is láthatjuk majd.

Az orosz Konstantin Andreev erőteljes versenystílusáról híres, minden FISE-en Logan Martin kihívója. Bármilyen világversenyen is jár, sosem feledkezik meg a rajongóiról, így hatalmas követőtábora van az instagramon.

A 24 éves Julien Cudot a FISE idei meglepetése. A párizsi görkorcsolya-bajnokról azt mondják, nem csak a versenystílusa, ő maga is kiszámíthatatlan. Idén egyenesen az első helyre görkorizta fel magát az eredménytáblán, és valószínűleg Budapesten is mindent megtesz majd azért, hogy az élen maradjon.