Inspirálódj, tanulj, változtass!

2017. szeptember 12.
"Inspirálódj, tanulj, változtass!" - ez az Inspire Women kampány üzenete, ami a Nő arcai Egyesület szervezésében az Unesco Magyar Nemzeti Bizottsága szakmai támogatásával zajlik szeptember 15-től december 15-ig.

Mindenki tapasztalhatta már, hogy együtt könnyebb, bármibe is kezdünk, és mennyi mindent tudunk tanulni egymástól. A kampány során olyan nők gondolataiból, üzeneteiből meríthetünk inspirációt a hétköznapjainkhoz, mint Polgár Judit, Boggie, Jaksity Kata, Trokán Nóra, Tompos Kátya, Feller Adrienne és még sokan mások, akik akár a tudomány, a kultúra vagy éppen a sport területein példát tudnak mutatni abban, hogy hogyan is tudnánk változtatni, és teljesebb életet élni.

A kampány három hónapja alatt a legkülönfélébb programokhoz van lehetősége csatlakozni minden inspirálódni vágyó nőnek, amit a kampány nagykövetei ajánlanak: a családi sakknaptól kezdve, táncworkshopokon és fotókiállításokon keresztül a budai kultursétáig.

Az érdeklődők a kampány eseményeit a Facebook-oldalukon és a www.inspirewomen.hu honlapon tudjátok nyomon követni egészen decemberig.

A kampány kezdő eseménye szeptember15-én és 16-án az Inspire Women konferencia, ahová a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.