Amit még a Golden Globe gáláról tudnod kell

2018. január 08.
Kíváncsi vagy a legérdekesebb momentumokra is a Golden Globe gáláról? Ki az, aki nem viselt feketét? Kivel érkezett Angelina Jolie? Ki volt a legszerelmesebb pár szerintünk? Mutatjuk a kedvenc pillanatainkat.

Az idei Golden Globe díjátadón a fekete dress code, Oprah megindító beszéde és persze a kiosztott díjak mellett volt még számos izgalmas pillanat. A kedvenceink következnek.

Akik aktivistát is hoztak magukkal

Susan Sarandon színésznő egy Saint Laurent kosztümben és Rosa Clemente aktivistával az oldalán érkezett.

Michelle Williams egy Louis Vuitton ruhában lépett a vörös szőnyegre, de aktivistát ő is hozott magával Tarana Burke személyében.

A legédesebb páros

Angelina Jolie ezúttal 14 éves fiával, Pax-szal érkezett az eseményre. Érdekesség egyébként, hogy Angelina és Jennifer Anniston most először jelentek meg ugyanazon az eseményen.

A legszerelmesebb párosok

Justin Timberlake és Jessica Biel észbontóan néztek ki együtt és láthatóan jól is érezték magukat. (Justin is komolyan vette a dree code-ot, és a fehér inget is feketére cserélte.)

Másik kedvenc párosunk az est folyamán Kevin Bacon és Kyra Sedgwick voltak, akik még csókot is váltottak egymással a vörös szőnyegen.

Az egyetlen nő, aki nem húzott feketét

Blanca Blanco színésznőről talán még sosem hallottunk, felejthető filmekben szerepelt eddig (Showgirls 2.). A 36 éves kaliforniai színésznő 68 éves párjával, John Savage-gel, a Hair című musical sztárjával jelent meg oldalán ezúttal feltűnőnek számító piros ruhában.