A kutyák Indiana Jones-a vagy egy vezetőnek született macska illik hozzád?

2018. április 30.

Cirmi

Az alapítvány vidám fotósorozatából kiderül, hogy örökbe fogadható védenceik mindegyike egyéniség: van, aki igazi kalandor, míg más inkább a lustálkodás őszinte híve, de egytől egyig igazi szeretetgombócok! Az alapítvány jelenleg közel 160 kutya és macska ellátásáról gondoskodik napi szinten, miközben folyamatosan kerülnek be az újabb elhagyott állatok. Így a hosszú távú örökbeadás érdekében a Rex munkatársai minden védencüknek létrehoznak egy személyiségleírást a www.rex.hu oldalon, amely kiemeli az adott négylábú legfontosabb tulajdonságait. A profiloldal, majd a későbbi személyes ismerkedés, a közös sétáltatás és a Rex szakértőinek tanácsadása mind a sikeres örökbefogadást támogatja. Ennek köszönhetően az alapítvány védenceinek jelentős százaléka egy életre talál társat.

Glória

A fotósorozat sztárjai mind gazdát keresnek, így, ha valaki saját személyiségjegyeit látná tükröződni bennük, ne habozzon felkeresni az alapítványt.

  • Cirmi igazi egyéniség, vérbeli vezető, aki mindig tudja, hogy mit akar
  • Dalma a természet leánya, öntörvényű kalandor
  • Morzsi kicsit esetlen, de a gazdi szívét vicces és kedves természetével meghódító főhős
  • Tapi a nagy túlélő, a kutyák Indiana Jones-a, aki minden szorult helyzetből megtalálja a kiutat
  • Glória egy örökmozgó gyereksztár, aki mindenkit elvarázsol
  • Jackson az elegáns nemes úr, erdők-mezők aktív vadásza

Talpi

Május 6-án, a Felelős Állattartás Napján a Rex Állatszigetre látogatók a fotósorozat sztárjai mellett játékos ismeretterjesztő programokkal is találkozhatnak.  

Fotó: Kati Fanni
Grafika: Lovász Zoltán