Justin Turdeau tagadja, hogy bárkit is fogdosott volna

2018. július 05. |

Nemrégiben újra előhúzták a kanadai miniszterelnök állítólagos zaklatási ügyét, de Justin Trudeau tagadja, hogy 18 évvel ezelőtt fogdosta volna a fiatal riportert.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Eredetileg 2000-ben bukott ki Justin Trudeau zaklatási ügye, mely szerint a kanadai miniszterelnök 18 akarata ellenére fogdosott egy fiatal riporternőt a Kokanee Summit Festivalon, miközben az interjút próbált készíteni vele. A 2000-es cikk szerint a miniszterelnök már másnap elnézést kért a nőtől, megjegyezve, hogy “ha tudja, hogy egy nemzeti lapnak készít interjút, biztosan nem lett volna ennyire közvetlen vele”. Nemrégiben a #MeToo mozgalom hullámával újra előhúzták a magát feministának valló politikus múltját, de Trudeu a napokban tagadta, hogy bárkit is zaklatott volna.

A fesztiválon az akkor 28 éves Trudeu lavinaáldozatoknak gyűjtött pénzt, de már a helyszínen többeknek elpanaszolta a riporternő, hogyan is viselkedett vele a már akkor is népszerű férfi. Trudeu most azt nyilatkozta, nagyon jól emlékszik arra a napra és arra, ahogy a lavinák által elsodort áldozatoknak gyűjtött, de arra nem, hogy bármi negatív történt volna aznap. Matt Pascuzzo, a miniszterelnök szóvívője szintén azt mondta, “a miniszterelnök mindig nagyon ügyelt rá, hogy mindenkivel tisztelettel bánjon”.

Time

Szólj hozzá te is!

Még több Riporter

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett ciceró

Örökbe fogadtunk egy szenior cicát, aki kicsit minket is megmentett