Adjunk együtt! – Indul a Paloma jótékonysági akciója

2018. november 21. |

A Paloma művészudvar és közösségi bemutatótér alkotói nagyszabású jótékonysági akcióba kezdenek november 19-én – gyerekjátékokat gyűjtenek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza - Zuglói Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek számára, hogy így tegyék szebbé, vidámabbá és boldogabbá a kicsik karácsonyát.

A Paloma művészudvar alkotói összefogtak azért, hogy az adventi időszakban, az ünnepek közeledtével segítséget nyújtsanak azoknak, akik igazán rászorulnak erre. 2018. november 19. és december 19. között nagyszabású jótékonysági akcióba kezdenek: gyerekjátékokat gyűjtenek szegény családok gyermekei számára a közösségi bemutatótérben (Paloma művészudvar, 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16. belső udvar), hogy azoknak a gyerekeknek is szebbé tegyék a karácsonyt, akiknek még az évnek ebben az időszakában is kevesebb ajándék jut. Az összegyűlt játékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza – Zuglói Családok Átmeneti Otthona kapja, ahol 26 család mintegy 80 gyermekkel él. Az intézmény otthonukat vesztett, krízishelyzetbe került családoknak nyújt menedéket és lehetőséget életük újra kezdéséhez.

A Paloma arra kér mindenkit, hogy ha vannak az otthonaikban olyan jó állapotban lévő gyerekjátékok, amelyeket már nem használnak, hozzák el az akció ideje alatt, hogy azok az otthonban lakó családokhoz kerülhessenek. A gyűjtés során az adományok bármelyik alkotóteremben leadhatóak.

A művészudvar honorálja a felajánlók támogatását – a gyerekjátékokért cserébe minden adományozót egy 15%-os Paloma kuponnal lepnek meg, ami a Paloma művészudvar alkotóinál levásárolható.    

Támogass te is egy jó ügyet, támogasd a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza – Zuglói Családok Átmeneti Otthonát egy-egy gyerekjátékkal! Adjunk együtt, hogy minél több gyereknek lehessen igazán szép a karácsonya!

Szólj hozzá te is!

Még több Riporter

Tévhit, hogy a gyerekek otthonosan mozognak a digitális térben cyberbiztonság

Tévhit, hogy a gyerekek otthonosan mozognak a digitális térben